Bosch WAT24480TR Çamaşır Makinesi Tavsiyesi

09-07-2019 10:41
Bosch WAT24480TR Çamaşır Makinesi Tavsiyesi

En çok önerilen modellerden biri de Bosch WAT24480TR'dir. 9 KG ve 1200 devir özelliklerine uygunolarak Bosch WAT24480TRçamaşır makinesifiyat/performans açısından kullanıcı yorumlarının iyi olduğu önerilen modeller arasındadır. www.buyurgelsin.com sayfamıza girdiğiniz de fiyat ve detayları görebilir, sipariş verebilirsiniz. Şimdi makineyi kendi çapımızda biraz inceleyelim. Nasıl bir çamaşır makinesi? Neden tavsiye edilenler arasında…

Bosch WAT24480TR A+++ 1200 DEVİR 9 KG ÇAMAŞIR MAKİNESİ

Güvenilir markaların başında gelen BOSH’un WAT24480TR A+++ modeli saydığımız bu özelliklere sahip bir modeldir. 1200 devirli ve 9 kg kapasiteli sağlam bir çamaşır makinesi. Enerji verim sınıfının A+++ olması sayesinde elektrik faturalarınız sizi üzmeyecektir. Mükemmel yıkama performansı sağlayan, optimum süre ve enerji kullanan programlara sahip BOSCH WAT24480TR modeli, gerek kullanıcı yorumları gerekse fiyat/performans açısından en çok önerilen 9 kg kapasiteli çamaşır makineleri arasındadır.

Bosch WAT24480TR modelinde touchControl adı verilen tuşları sayesinde ön yıkama, kırışıklık önleme, kalan sürenin takip edilmesi, sıcaklık ayarı, devir ayarı ve bunlar gibi pek çok program özelliği rahatlıkla kontrol edilebiliyor. Bu modelin tasarımında konfor ve güvenliğe önem verilmiş. Çamaşır makinesinin metal kapı menteşesi, özel tasarımlı ve çelik görünümlü mıknatıslı kapağı bulunuyor. AntiVibration adı verilen özel tasarımı sayesinde hem daha dayanıklı hem de daha sessiz olması sağlanmış.

9 kg kapasiteli 1200 devirli bu çamaşır makinesinde su akış sensörü bulunuyor. Duyarlı su tüketimi sağlıyor. Köpük tarama özelliği ve köpük ikaz sistemi mevcut. Dengesiz yük kontrolüyle beraber çocuk kilidi de unutulmamış. Özellikle çocuklu aileler için tavsiye edilebilir. Çalışma programı sonlandığında akustik sinyal ile uyarı veriyor. Sıvı deterjanların konabilmesi için ayrı bir haznesi mevcut.

Bosch WAT24480TR Kullanıcı Yorumları Nasıl?

Bosch WAT24480tr kullanıcı yorumları incelendiğinde %95’nin üzerinde bir memnuniyet olduğu ortaya çıkıyor. Neticede çamaşır makinesinin işini iyi yaptığını görebiliyoruz. Yapılan yorumlarda çamaşırı çok iyi temizlediğinden bahsediliyor. En önemli konulardan biri olan servis konusu Bosch’da da gayet başarılı. Servisin ve kurulumunun gayet iyi ve tatmin edici olduğu kullanıcı yorumları arasında belirtiliyor.

Bosch WAT24480TR A+++ 1200 devir 9 KG çamaşır makinesi fiyatları

Bosch WAT24480TR fiyatına baktığımızda 2480TL ile 2700TL arasında farklı satıcılardan gelen fiyatlara şahit oluyoruz. Bunun nedeni dönemsel gerçekleşen kampanyalar. Bazı satıcılar yeni müşteri kazanmak adına kar marjlarını düşük tutup, fiyatları asgariye çekebiliyorlar. Bu çoğu zaman kısa süreli bir fiyatlandırma oluyor. Neticede Bosch WAT24480TR model çamaşır makinesi için değer fiyat ortalama olarak düşünülebilir. Ancak www.buyurgelsin.com sitemizden Bosch WAT24480TR için en iyi fiyatı sorgulayıp gördüğünüzde satın almaya niyetiniz olursa değerlendirmenizi tavsiye ederiz. Bu fiyata alınabilecek en iyi 9 KG kapasiteli 1200 devir çamaşır makinelerinden biri olduğu kanaatindeyiz.


 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.